OVER ONS2019-10-20T12:19:41+02:00
Cambodja, silhouette, love, hart
Reisograaf, logo

ANDRÉ & SABRINA

Panama, originele foto, fotolijst, www.anderefotografie.nl, beach, palmbomen
Neem contact op

Er waren eens…

… een jonge vrouw uit Rijswijk en een man uit Tiel. Het toeval wilde dat zij elkaar tegenkwamen op de plek waar romantici elkaar tegenwoordig treffen: Tinder. De man, André, wist de vrouw, Sabrina, na een paar weken over te halen om af te spreken. Hij stelde haar een grote bak zelfgemaakt ijs in het vooruitzicht en dat aanbod kon zij niet weerstaan. Op een regenachtige avond in oktober 2015 troffen zij elkaar in Utrecht. Het ijs was een succes en ook de date smaakte naar meer.

Na een paar weken vertrok Sabrina op reis naar India. Hoewel ze besloot om het contact met vrienden een paar weken op een laag pitje te zetten, bleef het contact met André. Na haar terugkomst bleek de vonk nog niet te zijn gedoofd en voorzichtig werden de eerste gezamenlijke reisplannen gesmeed: een lang weekend naar Warschau. Toen ook dat een succes werd, konden ze er eigenlijk niet meer omheen: dit was meer dan een onschuldige flirt. Dit had verdomd veel weg van de ware liefde uit de films waar Sabrina zich altijd aan kon vergapen.

En ze leefden nog lang en gelukkig

De relatie werd een feit. De jaren die volgden waren gevuld met weekenden waarin heen-en-weer werd gependeld om elkaar te kunnen zien. Mooie reizen werden gemaakt en voorzichtige toekomstplannen kregen vorm. Toen de behoefte aan een gezamenlijke thuis groter werd, werd de knoop doorgehakt: het pittoreske Rijswijk zou de uitvalsbasis voor alle mooie reizen worden.

Twee levens naadloos in elkaar over laten lopen, ging niet zonder slag of stoot, maar kreeg uiteindelijk ook vorm. Sterker nog, er ontstond een ijzersterke basis om een nieuw avontuur aan te gaan: het runnen van Reisograaf.

Toekomstdromen

De bucket list met droomreizen is eindeloos lang en ook in Nederland blijft genoeg te ontdekken. Op Reisograaf word jij meegenomen op ontdekkingsreis naar de mooiste plekken van de wereld.

winkelstraat, sri lanka, colombo, scooter, bnw, andere fotografie, fotograaf rijswijk

NIEUWSTE ARTIKELEN