André Sprong2019-12-04T21:39:53+02:00
André Sprong, uitzicht, landschap, zonsondergang
Reisograaf, logo

ANDRÉ SPRONG

André Sprong, reisfotograaf, Reisograaf, Andere Fotografie
Neem contact op

Fotograferen…..het begin

Tijdens de rondreizen die ik heb gemaakt heb ik altijd al veel gefotografeerd. Ik was altijd zoekende naar speciale beelden.
Hoe meer reizen ik maakte hoe enthousiaster ik werd om te fotograferen. Na verloop van tijd vond ik het zonde om alleen maar tijdens de vakanties te fotograferen, tussendoor wilde ik dit ook doen! Inmiddels had ik Sabrina leren kennen, zij zag mijn enthousiasme en stimuleerde mij over om me in te schrijven voor een basiscursus fotografie. Tijdens deze cursus kwamen alle facetten van fotografie voorbij en ontwikkelde ik mij tot een betere fotograaf. Na deze cursus ben ik lid geworden van fotoclub Shoot-it in Den-Bosch waar ik verschillende fotografiestijlen voorbij zag komen.

Andere Fotografie

Vervolgens zijn Sabrina en ik gaan samenwonen in Rijswijk en werd ik lid van Fotoclub Diafragma. Hier heb ik veel andere fotografen ontmoet en nieuwe technieken geleerd. Mijn ontwikkeling als fotograaf heeft vanaf dit punt een vlucht genomen. Ik ben me naast mijn parttime baan bij BAM gaan focussen op Andere Fotografie. Tegenwoordig maken we allemaal veel foto’s, maar hoeveel drukken we daar van af? Veel te weinig! Dit vind ik super zonde. Ik zorg zo voor een totaaloplossing. Ik maak schitterende, persoonlijke foto’s en verzorg de afdrukken voor aan de muur.

Reisograaf

Naast mijn passie voor fotografie, heb ik een grote passie voor rondreizen. Ik vind het tof om verschillende landschappen, culturen en sferen vast te leggen. Ook ik druk niet alles af, zodoende ontstond het idee om met Sabrina een reisblog te beginnen. Op Reisograaf kan ik mijn passie voor fotografie op een mooie wijze matchen met Sabrina’s passie voor schrijven. Hier wil ik de geweldige ervaringen die wij op onze avonturen tegenkomen met jullie delen. Hopelijk begint het bij jou ook te kriebelen om nieuwe ervaringen op te doen!

fiets, sri lanka,www.anderefotografie.nl, andere foto

NIEUWSTE ARTIKELEN